Styldecor


Als u bijzondere eisen stelt aan uw slaapcomfort, is het heerlijk thuiskomen bij Styldecor. Bij Styldecor besteden we alle tijd en aandacht aan de realisatie van het bed van uw dromen. Zowel wat comfort als wat vormgeving betreft. Bovendien zijn alle gebruikte materialen van uitmuntende kwaliteit; Het hout, de stoffen, de veren… Styldecor combineert luxebedden met hoogtechnologische matrassen. Elke bedcombinatie wordt volledig met de hand gemaakt in onze eigen ateliers. Zo kunnen we makkelijk bijsturen waar mogelijk en kunnen we toezien op een feilloze afwerking van uw bed.

Onze missie? Dat ù elke dag kan eindigen in schoonheid…

Mooi in detail

Van een bed moet je dromen! De schoonheid van een Styldecor bed zit ‘m in de details! Daarom wordt elk Styldecor bed keer op keer met de hand gemaakt door de beste vaklui met jarenlange ervaring. Van het schrijnwerk tot de noppen. Van het schilderen tot het stofferen… Alleen zo kunnen we garanderen dat alles tot in de puntjes is afgewerkt. Elk product ondergaat na afwerking een finale kwaliteitscontrole. Pas dan wordt het bij jou thuis afgeleverd. Enkel zo kunnen ook wij onze dag eindigen in schoonheid.

Pièce unique

De textuur en de kleur van de stoffering geven uw bed dat persoonlijke karakter. Daarom selecteren we bij Styldecor eigenhandig ons gamma luxueuze stoffen. In zowel eigentijdse kleuren als klassiekere tinten. In zowel superfijne als robuuste texturen. Bovendien kunnen wij uw bed ook bekleden met een stof die u zélf aanlevert. Zo kan u uw bed volledig op uw slaapruimte afstemmen en genieten van een écht pièce-unique!

Voor het leven

Bij Styldecor gebruiken we enkel de allerbeste materialen. De grondstoffen worden zorgvuldig uitgekozen op basis van kwaliteit en levensduur. In de kern van de boxsprings vervangen we de klassieke veer door pocketveren en voorzien we bovenaan een 3D spiegel met geïntegreerde anti-slip voor een optimale ventilatie van uw bed. Onze boxsprings worden afgewerkt met kwaliteitsvolle stoffen en gestikt met extra stevig garen. De hoofdborden worden opgebouwd uit de beste houtpartijen en feilloos afgewerkt met materialen van hoge kwaliteit: garen, knopen, biezen, ... Enkel zo kunnen we u een bed aanbieden voor het leven!

Ergonomie in stijl

Een Styldecor matras combineert de royale esthetiek van weleer met de hoogtechnologische materialen van vandaag. De combinatie van een Styldecor boxspring en matras biedt je een perfecte ergonomie. Dag na dag. Niets is zo bepalend voor uw ligcomfort als uw matras. Daarom stoppen we veel energie in het zoeken naar nieuwe technologieën en toepassingen om dat ultieme slaapcomfort te bereiken. De matrassen van Styldecor bezorgen jou een zalig contact en een progressieve ondersteuning. Het zijn stuk voor stuk ‘pareltjes’ aan de buitenkant dat je haast zou vergeten hoe innovatief de binnenkant wel is…

Technologie

Om je een correcte ondersteuning te bieden bestaat elke Styldecor matras uit een verenkern met daarboven een comfortlaag. Daarnaast heeft elke matras een specifieke afwerking.

De thermisch geharde pocketveren van elke styldecor matras werken op een unieke wijze onafhankelijk van elkaar, waardoor ze perfect aansluiten op elk punt van uw lichaam, ongeacht uw lichaamslengte of -gewicht.

Multilayer pocketveren

Bij de unieke multilayer pocketveren worden drie lagen pocketveren gecombineerd voor een extreem hoog ligcomfort. De bovenste en onderste laag zorgen voor het soft touch gevoel. De hoge veren, centraal in de kern, bieden een extra progressieve ondersteuning. Hierdoor creëren we een ongeziene combinatie van puntelasticiteit en individuele ondersteuning.

Gelpulse

Als comfortlaag selecteerden wij de hoog-technologische en zeer aangename gelpulse. De basis van deze laag is pulse latex, het meest duurzame, best ventilerende en meest veerkrachtige latexschuim ooit. Dit type latex is het resultaat van een microfgolf procedé, dat leidt tot een bijzonder drukverlagend en veerkrachtig materiaal. De combinatie van pulse en gel resulteert in een unieke veerkracht met fantastisch comfort.